Aitoja street food- ja grillimakuja illallisravintolassa Liedon sydämessä

Kirjoita teksti tähän

makuelämyskuvake

Herkullisia makumatkoja

Laajalla menuvalikoimallamme ja pitkällä ravintola-alan kokemuksellamme luomme ainutlaatuisia ruokaelämyksiä moneen eri makuun.

palvelukuvake

Erinomainen palvelu

Panostamme erinomaiseen palveluun, ja meillä on monipuolista kokemusta myös kansainvälisesti. Astu Ravintola Tokiin ja koe aidot maut yhdistettynä ammattitaitoiseen palveluun!

kahvihetkikuvake

Tunnelmalliset kahvitteluhetket

Meille voit tulla myös kahvittelemaan yksin tai ystäviesi kanssa. Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin tuore pulla ja hyvä kahvi tunnelmallisessa ympäristössä?

Meille ruoan maku on tärkeintä!

Tuoreiden  raaka-aineiden käyttö on aitojen makuelämysten lähtökohta. Meille makujen monipuolisuus ja tasapaino on kaikki kaikessa. Olemme tarkkoja raaka-aineiden yhdistelemisessä sekä niiden valmistuksessa. Valmistamme ateriat aina makuelämyksiä ajatellen ja raaka-aineiden ominaisuuksia kunnioittaen.  

 

 

Kysy lisää menusta!

Mikäli haluat tarkempia tietoja aterioistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Valmistamme miltei kaiken alusta asti itse joten pystymme muokkaamaan annoksistamme myös kasvisruokia sekä gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.  Teemme parhaamme miellyttääksemme kaikkia asiakkaita joten kysy rohkeasti niin pystymme auttamaan.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Yhteystiedot